
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla a metà
- 60 g di carota pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di carne trita di manzo
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di uvetta
- 8 fiori di zucca puliti
- 20 g di provola a cubetti
- 850 g di acqua
- 250 g di riso Carnaroli
- uvetta a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 467 kcal / 1954 kJ
- Protein
- 31.9 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 64.7 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto mantecato alle spezie e mandarino di Antonia Klugmann
3hod. 30min
Tiella di verdure a vapore
1hod. 20min
Galette des rois pistacchi e ciliegie
3hod.
Profiterole bianco
3hod. 15min
Torta al cioccolato e croccante
15hod.
Crema al cioccolato bianco e caffè
20min
Torta alle mandorle glassata alla vaniglia
2hod. 15min
Involtini di platessa e verdure
1hod.
Vastedda cu sammucu di Troina
2hod. 30min
Biscotti alle mandorle con crema al burro
1hod.
Maccheroni al ferretto con ragù calabrese
2hod. 50min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min