Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla a metà
- 60 g di carota, pelata e a pezzi (2-3 cm)
- 80 g di gambo di sedano a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di carne trita di manzo
- 20 g di concentrato di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di uvetta
- 8 fiori di zucca, puliti
- 20 g di provola a cubetti
- 850 g di acqua
- 250 g di riso Carnaroli
- uvetta, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1954 kJ / 467 kcal
- Protein
- 31.9 g
- Sacharidy
- 64.7 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 2.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel de milho
1 Std.
Melanzane ripiene con salsa allo yogurt, zafferano e melograno
50min
Pilaf di cavolfiori con patate dolci
45 Min
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Penne risottate con le cozze
1h 5min
Salsa di cozze al curry
Žádné hodnocení
Dolce mandorle e carruba al vapore
1 Std. 20 Min
Ciambelle al limone (di Luca Montersino)
4h 45min
Riso basmati, fave e piselli
1 Std. 30 Min
Insalata di pasta, vongole e carciofi
1 Std.
Riso basmati e seitan con citronette al limone
40 Min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1 Std. 20 Min