Timballo di riso al ragù e uvetta

Timballo di riso al ragù e uvetta

4.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 60 g di cipolla a metà
  • 60 g di carota pelata e a pezzi (2-3 cm)
  • 80 g di gambo di sedano a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 450 g di carne trita di manzo
  • 20 g di concentrato di pomodoro
  • 1 cucchiaino di sale
  • 40 g di uvetta
  • 8 fiori di zucca puliti
  • 20 g di provola a cubetti
  • 850 g di acqua
  • 250 g di riso Carnaroli
  • uvetta a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 31.9 g
Kalorie 1954 kJ / 467 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 2.4 g
Sacharidy 64.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...