Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rindfleischbrühe
- 1600 g Wasser
- 200 g Rinderknochen
- 500 g Rindfleisch (Suppenfleisch, ohne Knochen)
- 1 TL Salz
- 15 schwarze Pfefferkörner
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 4 Gewürznelken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken
- 120 g Staudensellerie, in Stücken
Tomatenbröselei
- 20 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Pinienkerne
- 80 g Weißbrot, vom Vortag, entrindet, in Stücken
- 1 EL Öl zum Braten
- 40 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Streifen
Eintopf und Fertigstellung
- 400 g Wirsing, ohne Strunk, in Stücken
- 120 g Muschelnudeln
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2323 kJ / 555 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 1618 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsensuppe
8h 45min
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1h
Kartoffel-Kürbis-Eintopf
1 godz. 30 min
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1h
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1 godz. 30 min
Pichelsteiner Eintopf
1 godz. 10 min
Wirsing-Kartoffel-Topf mit Bratwurstbrät
1 godz. 10 min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1h
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 min
Gemüsesuppe mit Kalbfleischklößchen
1h
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1 godz. 45 min
Steckrüben-Kartoffel-Eintopf mit Mettwurst
50 min