
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rindfleischbrühe
- 1600 g Wasser
- 200 g Rinderknochen
- 500 g Rindfleisch (Suppenfleisch, ohne Knochen)
- 1 TL Salz
- 15 schwarze Pfefferkörner
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 4 Gewürznelken
- 1 Zwiebel halbiert
- 1 Knoblauchzehe halbiert
- 100 g Möhren in Stücken
- 120 g Staudensellerie in Stücken
Tomatenbröselei
- 20 g Parmesan in Stücken
- 20 g Pinienkerne
- 80 g Weißbrot vom Vortag, entrindet, in Stücken
- 1 EL Öl zum Braten
- 40 g getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft, in Streifen
Eintopf und Fertigstellung
- 400 g Wirsing ohne Strunk, in Stücken
- 120 g Muschelnudeln
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 555 kcal / 2323 kJ
- Protein
- 45 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 52 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 1618 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1hod.
Kartoffel-Kürbis-Eintopf
1hod. 30min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1hod.
Linsensuppe
8hod. 45min
Bohneneintopf
1hod.
Wirsingrouladen mit Geflügelhack
1hod. 50min
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1hod. 45min
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45min
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40min
Bouneschlupp (Saarland)
40min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30min