Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rindfleischbrühe
- 1600 g Wasser
- 200 g Rinderknochen
- 500 g Rindfleisch (Suppenfleisch, ohne Knochen)
- 1 TL Salz
- 15 schwarze Pfefferkörner
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 4 Gewürznelken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken
- 120 g Staudensellerie, in Stücken
Tomatenbröselei
- 20 g Parmesan, in Stücken
- 20 g Pinienkerne
- 80 g Weißbrot, vom Vortag, entrindet, in Stücken
- 1 EL Öl zum Braten
- 40 g getrocknete Tomaten, in Öl, abgetropft, in Streifen
Eintopf und Fertigstellung
- 400 g Wirsing, ohne Strunk, in Stücken
- 120 g Muschelnudeln
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2323 kJ / 555 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 8.4 g
- Sodík
- 1618 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rindfleisch-Wintergemüsetopf
1 Std. 45 Min
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1h
Linsensuppe
8 Std. 45 Min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1 Std. 30 Min
Königsberger Klopse vom Kalb
1h
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1h
Lammtopf Pichelstein
50 min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1h
Pichelsteiner Eintopf
1 Std. 10 Min
Wirsingrouladen mit Geflügelhack
1h 50min
Kasseler auf Wirsing mit Kartoffeln und Frischkäsesauce
1h
Linseneintopf mit Lyoner Wurst
1h