Kompatibilní verze
Solomillo de ternera al queso Picón Bejes-Tresviso
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de queso azul Picón Bejes-Tresviso en trozos
- 60 g de vino blanco
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 4 medallones de solomillo de ternera de 2-3 cm de grosor (150-200 g c/u)
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- sal al gusto
- pimienta molida al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1942 kJ / 464 kcal
- Protein
- 43.1 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 31.6 g
- Nasycený tuk
- 19 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 959.1 mg
Alternativní recepty
Salsa de queso azul
10min
Quesadillas de pavo, huevo duro y aguacate
30 min
Bombas de patata rellenas de atún
2h 15min
Bolitas de queso con confitura de pimientos
40 min
Solomillo de cerdo con setas al oporto
40 min
Ensalada César con fingers de pescado
40 min
Patatas sorpresa con morcilla
50 min
Almejas con salsa cremosa
40 min
Secreto ibérico con salsa bigarrada
45 min
Chuletas de Sajonia con salsa de cebollas rojas y puré de patatas
40 min
Queso cremoso con roquefort, nueces y rúcula
10min
Solomillo al whisky
45 min