Risotto integral de espárragos y puerros

Risotto integral de espárragos y puerros

3.9 184 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
6 raciones

Suroviny

  • 2 manojos de espárragos verdes (600-700 g)
  • 1000 g de agua
  • 1 pastilla de caldo
  • 100 g de puerro (en rodajas de 1-2 cm)
  • 50 g de aceite de oliva
  • 350 g de arroz integral
  • 50 g de vino blanco seco
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 30 g de mantequilla (en trozos pequeños)
  • 30 g de queso parmesano rallado

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 9.2 g
Kalorie 1504 kJ / 359 kcal
Tuk 15.7 g
Vláknina 3.6 g
Sacharidy 45.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...