Risotto integral de espárragos y puerros

Risotto integral de espárragos y puerros

3.9 177 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod.
6 raciones

Suroviny

  • de espárragos verdes (600-700 g)
    2 manojos
  • de agua
    1000 g
  • pastilla de caldo
    1
  • de puerro (en rodajas de 1-2 cm)
    100 g
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de arroz integral
    350 g
  • de vino blanco seco
    50 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos
  • de mantequilla (en trozos pequeños)
    30 g
  • de queso parmesano rallado
    30 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 359 kcal / 1504 kJ
Protein 9.2 g
Tuk 15.7 g
Sacharidy 45.4 g
Vláknina 3.6 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...