
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 manojos de espárragos verdes (600-700 g)
- 1000 g de agua
- 1 pastilla de caldo
- 100 g de puerro (en rodajas de 1-2 cm)
- 50 g de aceite de oliva
- 350 g de arroz integral
- 50 g de vino blanco seco
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 30 g de mantequilla (en trozos pequeños)
- 30 g de queso parmesano rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 359 kcal / 1504 kJ
- Protein
- 9.2 g
- Tuk
- 15.7 g
- Sacharidy
- 45.4 g
- Vláknina
- 3.6 g
Alternativní recepty
Risotto con espárragos y chirlas
45min
Guiso de quinoa, calabaza y calabacín
30min
Arroz verde
1hod.
Risotto al curry con leche de coco
30min
Risotto de kale y espárragos
30min
Risotto de queso azul y espinacas
20min
Arroz con champiñones portobello
30min
Risotto con setas a la cerveza
40min
Arroz cremoso con calabacín y langostinos
1hod.
Risotto de espinacas y gambas
25min
Risotto de quinoa con setas y champiñones
40min
Risotto vegetariano
25min