Zařízení & příslušenství
當歸牛肉炒芥藍
Příprava 10min.
Celkový 25min.
2 人份
Suroviny
-
油20 克
-
火鍋牛肉片200 克
-
蒜頭10 克
-
芥藍菜 切段(約5公分)150 克
-
當歸 (約5克),剪小片,,洗淨,瀝乾1 片
-
蠔油5 克
-
枸杞 洗淨,瀝乾1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
214.7 mg
Protein
20.6 g
Kalorie
1504.2 kJ /
359.5 kcal
Tuk
28.7 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
10176.4 g
Sacharidy
4.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
產後補給站
74 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan