Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 1500 g di acqua
- 10 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina manitoba
- 250 g di farina tipo 0
- 80 g di strutto (vedere consigli)
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 30 g di succo di limone
Ripieno
- 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pecorino, a pezzi (2-3 cm)
- 6 uova
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 150 g di Provolone, a cubetti
- 150 g di salame napoletano, a cubetti
- 150 g di formaggio primo sale, a cubetti
- 150 g di coppa di maiale (capocollo), a cubetti
Terminare la preparazione
- latte q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 2869 kJ / 686 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 39.8 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1116.4 mg
Alternativní recepty
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45 min
Gattò di patate (TM6)
1 godz. 30 min
Zeppole di San Giuseppe (TM6)
1 Std. 20 Min
Frittelle di agretti
2 godz.
Pastiera fiori d'arancio
12h
Pastiera salata
2 godz.
Pastiera napoletana
15 godz.
Ciambella salata speck e scamorza
50 min.
Frittelle di fiori di zucca
2óra 30p
Danubio salato
3h
Tagliatelle paglia e fieno con ragù alla bolognese
2 godz.
Casatiello sugna e pepe
2óra 30p