Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 altbackene Brötchen, in Stücken
- 40 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele
- 100 g Schalotten
- 20 g Butter
- 200 g körniger Frischkäse
- 30 g Paniermehl
- 3 Eier
- 2 EL Speisestärke
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 2 TL Zucker
- 2 Spritzer Worcester-Sauce
- 200 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1203 kJ / 288 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bärlauchcremesuppe
30min
Bärlauch-Risotto
35min
Spinatknödel auf Tomatenragout
1h
Bärlauch-Ravioli mit Rahmgemüse
1 Std. 40 Min
Bärlauch-Spaghetti
30min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40min
Bärlauch-Erdäpfelkas
40min
Kaspressknödel mit Blattsalat
1 Std. 40 Min
Bärlauch-Schupfnudeln
1h 20min
Bärlauch-Kartoffel-Käse-Spätzle
1h 15min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30min