Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 9 oz kamut grains
- water, to soak
Dressing
- 1 tsp fennel seeds
- 1 tsp red pepper flakes
- ½ tsp salt
- ½ tsp black peppercorns
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- 2 oz lemon juice
- 4 oz red onions, thinly sliced half-moons
- 2 tbsp capers, rinsed
Salad
- 60 oz water
- 1 tsp salt
- 4 oz kale, stems removed, cut into pieces (1 in.)
- 10 oz broccoli florets
- fresh mixed herbs, to garnish (parsley, mint, cilantro, basil)
- 1 lemon, in wedges
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 772 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40p
Fennel, Orange and Cherry Salad
10p
Texas Coleslaw
15 min
Tomatillo Avocado Guacamole
10p
Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette
35 Min
Lime-Cilantro Vinaigrette
10p
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40p
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
1 godz. 5 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20p
Chickpea Patties with Lemon Kale Salad
55 min
Chopped Asian Salad
20p