Kompatibilní verze
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Arugula Pesto
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 1 oz pine nuts
- 2 garlic cloves
- 3 oz baby arugula
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- ½ oz lemon juice
Broccoli
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 20 oz broccoli florets
- 8 oz red onions, sliced thinly (approx. 1 onion)
- 8 oz cherry tomatoes, halved
- 5 oz feta cheese, crumbled
- 2 lemons, halved
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1322 kJ / 316 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 525 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Green Bean Gremolata
25min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45min
Mushroom Ragu with Zoodles
40min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 Min
Fish Tacos
45min
Cauliflower Artichoke Cheese Bake
1 Std. 10 Min
Green Shakshuka
40min
Hummus with Brussels Sprouts and Crunchy Topping (Bill Yosses)
2h 15min
Cauliflower Steaks
45min
Chopped Asian Salad
20min
Southwest Quinoa
40min