Kompatibilní verze
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Arugula Pesto
- 2 oz Parmesan cheese, in pieces
- 1 lemon, thin peel only, no white pith
- 1 oz pine nuts
- 2 garlic cloves
- 3 oz baby arugula
- 2 ½ oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- ½ oz lemon juice
Broccoli
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 20 oz broccoli florets
- 8 oz red onions, sliced thinly (approx. 1 onion)
- 8 oz cherry tomatoes, halved
- 5 oz feta cheese, crumbled
- 2 lemons, halved
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1322 kJ / 316 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 525 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mediterranean Chicken
35min
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Spring Greens and Grapefruit Salad
30 min
Sugar Snap Pea and Chicken Salad
55min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Creamy Broccoli Salad
10min
Southwest Quinoa
40 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min