
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Tintenfisch-Tuben, TK aufgetaut, in Ringen (ca. 1 cm)
- 4 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch entkernt
- 5 Zweige Zitronenthymian abgezupft
- 1400 g Wasser und mehr zum Kochen
- 10 g Zitronensaft
- 50 g Kräuterbutter kalt, in Stücken
- 500 g Spaghetti
- ¾ TL Salz und mehr zum Kochen
- 30 g Öl
- 4 - 5 Prisen Pfeffer aus der Mühle
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 686 kcal / 2871 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 89 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3hod.
Tintenfischringe aglio e olio
1hod. 20min
Lammhüften mit Speckbohnen
1hod. 30min
Garnelencurry mit Basmati-Reis
30min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35min
Tintenfischsauce
40min
Tagliatelle aglio e olio mit Hackbällchen und Garnelen
1hod.
Penne mit Muscheln
1hod. 5min
Wildgulasch in Rotweinsauce mit Champignons
3hod. 50min
Garnelen Aglio e Olio
20min
Muscheln in Weißweinsud
35min