Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 1 TL Meerrettich, aus dem Glas, gerieben
- 2 Lachsfilets, frisch, ohne Haut, 3 cm dick (à ca. 125 g)
- 200 g Rote Bete, gegart, gegart
-
100
g Apfel
nebo 100 g Mango - 3 Stängel Dill
- Fleur de Sel
- Pfeffer aus der Mühle
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1394 kJ / 333 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 0 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchininudeln mit Garnelen und Cherry-Tomaten
30min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Lammhüften mit Speckbohnen
1h 30min
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2h
Entenbrust mit grünem Spargel und Polenta
1h 50 min.
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1h
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
1h 20min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Lammfilets mit Lavendel
13 Std.
Sous-vide-Kabeljau mit Rote-Bete-Zitronengras-Risotto
2h 10min
Gedämpfter Lachs mit Kaffee-Hollandaise
40min