Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g Mangold
- 500 g Gnocchi (aus dem Kühlregal)
- 400 g Gemüsefond
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt, in Streifen
- 200 g Cherry-Tomaten
- 60 g Öl
- 180 g Zwiebeln, geachtelt
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 200 g Schafskäse, zerbröselt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2400 kJ / 573 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 33 g
- Vláknina
- 6.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35min
Fenchel-Tomaten-Pasta
45 min
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50min
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15min
Gelbe-Bete-Risotto
2 godz.
Fenchel-Apfel-Salat
10 min
Radicchio-Fenchel-Salat mit Avocado
20 min
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25 min
Mangold-Kartoffel-Gemüse mit pochierten Eiern
45 min
Mangoldrisotto
50min
Spargelsalat
20 min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40 Min