Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Grünkohl, in Stücken (2-3 cm)
- 30 g Öl
- 450 g Wasser
- 100 g Sahne
- 100 g Milch
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Muskat
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g Penne (z. B. von ja!)
- 20 - 30 g Sonnenblumenkerne
- 150 g Gorgonzola, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2730 kJ / 652 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 771 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grünes Risotto
35 min
Locro Argentino
30 min
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20min
Spaghetti mit Grünkohl-Oliven-Pesto
20min
Spinat-Walnuss-Risotto
35 min
Kürbisrisotto mit Spinat und Pecannüssen
35 min
Spätzle-Auflauf mit Spinat
55 min
Nudeln mit Tempeh und getrockneten Tomaten
30 min
Tagliatelle mit Erbsenpesto und Ei
30 min
Spargel-Nuss-Pasta
45 min
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30 min
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15 min