Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Öl zum Einfetten und Anbraten
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Tahin
- 20 g Zitronensaft
- 130 g Wasser
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt
- 350 g Lammhackfleisch
- 350 g Rinderhackfleisch
- 1 Ei
- 1 Prise Zimt
- 2 Prisen Piment
- 2 Prisen Muskat
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- Öl zum Anbraten
- 40 g Pinienkerne
- Chiliflocken zum Bestreuen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2913 kJ / 696 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 53 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1h 10min
Beef Madras
1h 30 min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 Std. 10 Min
Chicken Akhni
1h 30 min
Hähnchen-Tajine mit Birnen und Backpflaumen
40 menit
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50min
Marokkanisches Hähnchen-Couscous
45 min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1h 50 min
Marokkanische Harira-Suppe mit Hähnchen
55min
Lamm Keema mit Erbsen
1 godz.
Schnelles Lamm Dhansak
50min
Kofta Curry
1h 10min