Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Öl zum Einfetten und Anbraten
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Tahin
- 20 g Zitronensaft
- 130 g Wasser
- 2 TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch, nach Wunsch entkernt
- 350 g Lammhackfleisch
- 350 g Rinderhackfleisch
- 1 Ei
- 1 Prise Zimt
- 2 Prisen Piment
- 2 Prisen Muskat
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- Öl zum Anbraten
- 40 g Pinienkerne
- Chiliflocken zum Bestreuen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2913 kJ / 696 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 53 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Lamm Keema mit Erbsen
1 Std.
Lamm Rogan Josh
1h 45 min.
Hühnchen-Tajine mit Pflaumen und Mandel-Honigsauce
50 Min
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 Std.
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 Std. 10 Min
Pajeon (Pikanter Garnelen-Pfannkuchen )
45 Min
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Marokkanisches Hähnchen-Couscous
45 Min
Kofta Curry
1 Std. 10 Min
Pulled Tandoori Chicken
30 Min