Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La crème de citron
- 150 g de sucre en poudre
- 2 citrons jaunes non traités
- 2 œufs
- 20 g de fécule de maïs
- 35 g de beurre doux
Les meringues
- 140 g de blancs d'œufs (2 oeufs env.)
- 70 g de sucre glace maison
La génoise
- 5 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 75 g de farine de blé
- 30 g de beurre, fondu
- 50 g de fécule de maïs
La chantilly à la crème au citron
- 100 g de mascarpone, très froid
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
- 2 c. à soupe de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1255 kJ / 300.2 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Sacharidy
- 40.9 g
- Tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meringues au café et ganache chocolat-café
3 godz. 20 min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15ωρ.
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13 Std. 15 Min
Forêt-noire
2 godz. 30 min
Le rose-framboise
5 godz.
Génoise aux fraises et son coulis
1 Std. 15 Min
Fraisier à la rhubarbe
24 Std.
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4ωρ. 15 λεπτ.
Layer cake au lemon curd
5 godz.
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1 Std. 20 Min
Génoise au chocolat
45min
Bavarois aux fraises
6h 25min