Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit aux noisettes
- 60 g de noisettes
- 25 g de sucre glace maison
- 3 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 50 g de farine de blé
- 1 c. à soupe d'eau
La mousse de poire
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 boîte de poires au sirop (800 g env. : 515 g de poires et 60 g de sirop)
- 20 g de sucre glace maison
- 175 g de crème liquide 30-40% m.g., très froide
La ganache chocolat-gingembre
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 190 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 3 c. à café bombées de gingembre en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2734 kJ / 654 kcal
- Protein
- 8.2 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 42.8 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte aux poires et ganache à la vanille
5h
Gâteau matcha-framboise et ganache au chocolat blanc
2h 20 min
Génoise
50 min
Praliné chocolat-noisette
1 Std.
Meringues au café et ganache chocolat-café
3h 20 min
Bavarois chocolat-framboise et mousse de pêche
15 godz.
Bavarois pêche et fruits d'été
12u. 45min
Macarons au café
24h
Ganache fraise rhubarbe pour macarons
15 Min
Naked cake aux framboises
1h 30 min
Génoise au chocolat
45 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2 Std.