Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa guacamole
- 200 g di polpa di avocado maturo, a pezzi
- 20 g di succo di lime, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
- 1000 g di acqua
Entrecote
- 150 g di zucchero
- 250 g di salsa di soia
- 3 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di peperoncino piccante in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 20 g di olio di sesamo
- 500 g di carne di manzo (entrecote)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1500 g di acqua
- 2 - 3 cucchiai di sakè
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3h 55 min
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1 Std. 20 Min
Goulash di pollo
2h 15min
Uova in camicia con pancetta e peperoni arrostiti
35min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3j 20 menit
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Filetto di mare in crosta alle erbe primaverili
40min
Manzo alla birra
3j 20 menit
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2 Std. 10 Min
Panini alle erbe
3 godz. 5 min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1h 10min
Manzo teriyaki con riso
1 Std. 50 Min