Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa guacamole
- 200 g di polpa di avocado maturo, a pezzi
- 20 g di succo di lime, spremuto fresco e filtrato
- 1 pizzico di sale
- 1000 g di acqua
Entrecote
- 150 g di zucchero
- 250 g di salsa di soia
- 3 spicchi di aglio
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di peperoncino piccante in polvere
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 20 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 20 g di olio di sesamo
- 500 g di carne di manzo (entrecote)
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1500 g di acqua
- 2 - 3 cucchiai di sakè
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 23.1 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 19.3 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55min
Spalla di maiale sottovuoto
12 Std. 25 Min
Salsa Choron
20min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50 Min
Pollo croccante con salsa di porri
30 Min
Stufato caraibico con tortino di riso a vapore
9 Std. 15 Min
Tagine di pollo con arance caramellate
35min
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo (TM6)
1 Std.
Filetto di maiale e fragole
1 Std. 25 Min
Costine di maiale caramellate alla mela
2 Std. 35 Min
Pollo alla giamaicana (Jamaican jerk chicken)
2 Std. 10 Min
Tempura di verdure
25 min