Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Curry di agnello
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 - 3 spicchi di aglio a metà
- 200 g di cipolle a fette
- 5 g di radice fresca di zenzero, grattugiata
- 7 g di cannella in polvere
- 5 g di chili in polvere
- ½ peperoncino piccante rosso, fresco, senza semi e a pezzi
- 15 g di garam masala
- 10 g di semi di cumino
- 10 g di coriandolo fresco, le foglioline
- 40 g di concentrato di pomodoro
- 60 di mandorle a bastoncini, tostate
- 650 g di bocconcini di agnello (4 cm)
- 5 g di sale
- 400 g di latte di cocco
Cous cous cetriolo e menta
- 350 g di cous cous a grana media
- 350 g di acqua
-
5
g di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 150 g di cetriolo, pelato e a dadini (1 cm)
- 60 g di mandorle a bastoncini, tostate
- 5 g di foglie di coriandolo, fresche
- 2 cucchiai di mentuccia tritata
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4342 kJ / 1037 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 60 g
- Nasycený tuk
- 16 g
- Vláknina
- 11.2 g
- Sodík
- 876 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata Thai con papaya (TM6)
Žádné hodnocení
Brisket di manzo sottovuoto
12 Std. 25 Min
Bon bon al cioccolato bianco
Žádné hodnocení
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Žádné hodnocení
Caramelle al cioccolato e frutta secca
Žádné hodnocení
Ramen di mare
2 Std. 50 Min
Bulgur aromatico con salmone
40 Min
Garam Masala
20 min
Jambon persillé
2 Std.
Porridge alla frutta e cannella
15 min
Zuppa del pescatore
50min
Ramen giapponese
1 Std. 40 Min