Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta matta
- 270 g di farina tipo 00 + q.b.
- 130 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di aceto bianco
- 5 g di sale
Ripieno
- 250 g di acqua
- 450 g di asparagi verdi, puliti e a tocchetti (circa 1 cm)
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 40 g di provola a pezzi
- 3 uova
- 90 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
- 100 g di provola a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 866.9 kJ / 207.2 kcal
- Protein
- 10.2 g
- Sacharidy
- 19.4 g
- Tuk
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 379.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata tricolore
1h 20 min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza
1h 30min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1h 30min
Brisèe con broccoletti e bacon
1h 30min
Quiche di spinaci e speck
2h
Quiche asparagi e bacon
1h 45 min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Torta salata svuotafrigo
2h
Torta salata radicchio e robiola
2h 30 min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2h 30 min
Quiche radicchio e speck
2h 30 min