Torta salata asparagi e provola

Torta salata asparagi e provola

4.2 21 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 30min.
12 fette

Suroviny

Pasta matta
  • 270 g di farina tipo 00
  • 130 g di acqua
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 15 g di aceto bianco
  • 5 g di sale
Ripieno
  • 250 g di acqua
  • 450 g di asparagi verdi puliti e a tocchetti (circa 1 cm)
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 40 g di provola a pezzi
  • 3 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 90 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
Terminare la preparazione
  • 100 g di provola a fette

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 379.4 mg
Protein 10.2 g
Kalorie 866.9 kJ / 207.2 kcal
Tuk 10.5 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 4.1 g
Sacharidy 19.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...