Torta salata asparagi e provola

Torta salata asparagi e provola

4.3 19 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 30min
12 fette

Suroviny

Pasta matta
  • di farina tipo 00
    270 g
  • di acqua
    130 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di aceto bianco
    15 g
  • di sale
    5 g
Ripieno
  • di acqua
    250 g
  • di asparagi verdi puliti e a tocchetti (circa 1 cm)
    450 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    50 g
  • di provola a pezzi
    40 g
  • uova
    3
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di panna (min. 30% di grassi)
    90 g
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • di provola a fette
    100 g

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 207.2 kcal / 866.9 kJ
Protein 10.2 g
Tuk 10.5 g
Sacharidy 19.4 g
Vláknina 1.4 g
Nasycený tuk 4.1 g
Sodík 379.4 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...