Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Capesante
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 12 capesante
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Glassa alla melagrana
- 25 g di scalogno a metà
- 50 g di chicchi di melagrana + q.b.
- 30 g di burro
- 50 g di brandy
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato (volitelně)
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 832.3 kJ / 199 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 12.4 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 201.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1 Std.
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 Std.
Menù: Branzino al cartoccio; indivia con crema al formaggio; crema di mele con crumble (Bimby Friend)
1 Std. 10 Min
Capesante sottovuoto in salsa di burro e limone
1 Std. 10 Min
Filetto di maiale con salsa ai cachi
2 Std.
Gelato al Parmigiano reggiano
10 Std. 40 Min
Bicchierini di zucca, gamberi e pancetta croccante (Bimby Friend)
40 Min
Cosce d’anatra a Cottura Lenta con salsa alle prugne
3 Std. 20 Min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2 Std. 25 Min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2h 40 min