Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Capesante
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 12 capesante
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Glassa alla melagrana
- 25 g di scalogno a metà
- 50 g di chicchi di melagrana + q.b.
- 30 g di burro
- 50 g di brandy
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato (volitelně)
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 832.3 kJ / 199 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 12.4 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 201.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Salmone al sesamo e crema di piselli
1h
Capesante sottovuoto in salsa di burro e limone
1h 10min
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
2h
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1h 30min
Crema di castagne con finferli e speck
50min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1h
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1 Std. 20 Min
Salmone marinato alla barbabietola rossa
8hod. 40min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Purè di topinambur e cioccolato bianco
50min
Flan al cavolo viola
55min