Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Capesante
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 12 capesante
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Glassa alla melagrana
- 25 g di scalogno a metà
- 50 g di chicchi di melagrana + q.b.
- 30 g di burro
- 50 g di brandy
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato (volitelně)
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 832.3 kJ / 199 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 12.4 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Sodík
- 201.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ceviche di tonno con vinaigrette al lime
1 godz. 35 min
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
50min
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35min
Filetto di Manzo sottovuoto con salsa al Gin e pepe
2 Std. 20 Min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1h
Vellutata di patate dolci e gamberi
45min
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1h 10min