
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Capesante
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 12 capesante
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Glassa alla melagrana
- 25 g di scalogno a metà
- 50 g di chicchi di melagrana + q.b.
- 30 g di burro
- 50 g di brandy
- 1 pizzico di sale (volitelně)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato (volitelně)
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 199 kcal / 832.3 kJ
- Protein
- 8.1 g
- Tuk
- 12.4 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 0.9 g
- Nasycený tuk
- 6.3 g
- Sodík
- 201.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone con salsa bernese e asparagi
50min
Tagliatelle di calamaro sottovuoto
35min
Capesante sottovuoto in salsa di burro e limone
1hod. 10min
Trittico d'autore
2hod.
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1hod.
Calamaro al burro alla camomilla e chutney piccante di Antonia Klugmann
2hod.
Rollè di coniglio con riduzione alla melagrana
2hod. 10min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2hod. 25min
Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli
3hod. 30min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1hod.
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1hod. 20min