Capesante con crema allo zafferano sottovuoto

Capesante con crema allo zafferano sottovuoto

3.8 26 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

Capesante
  • acqua
    1500
  • di succo di limone
    30 g
  • capesante
    12
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
Salsa allo zafferano
  • di cipolla a pezzi
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di panna (min. 30% di grassi)
    200 g
  • di zafferano in polvere
    1 bustina
  • di sale
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • di burro
    20 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 311 kcal / 1302.1 kJ
Protein 9.1 g
Tuk 29.1 g
Sacharidy 4.1 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 15 g
Sodík 226.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...