
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Capesante
- 1500 acqua
- 30 g di succo di limone
- 12 capesante
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Salsa allo zafferano
- 50 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 311 kcal / 1302.1 kJ
- Protein
- 9.1 g
- Tuk
- 29.1 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Sodík
- 226.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto di Manzo sottovuoto con salsa al Gin e pepe
2hod. 20min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1hod.
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1hod.
Capesante della Vigilia (TM6)
50min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3hod.
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2hod. 20min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3hod. 20min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1hod. 10min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1hod. 20min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2hod. 5min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2hod. 20min