Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Capesante
- 1500 acqua
- 30 g di succo di limone
- 12 capesante
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Salsa allo zafferano
- 50 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1302.1 kJ / 311 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 29.1 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 226.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2h
Salmone sottovuoto aromatizzato al lime e zenzero
1h 20 min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30 min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20 min
Orata sottovuoto agli agrumi con gamberi in salsa
1h 30min
Salsa bernese
20min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1h 10 min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20 min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20 min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20 min