Capesante con crema allo zafferano sottovuoto

Capesante con crema allo zafferano sottovuoto

3.9 28 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

Capesante
  • 1500 acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 12 capesante
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
Salsa allo zafferano
  • 50 g di cipolla a pezzi
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • 20 g di burro

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 226.2 mg
Protein 9.1 g
Kalorie 1302.1 kJ / 311 kcal
Tuk 29.1 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 15 g
Sacharidy 4.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...