Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Capesante
- 1500 acqua
- 30 g di succo di limone
- 12 capesante
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Salsa allo zafferano
- 50 g di cipolla a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1302.1 kJ / 311 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 29.1 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 226.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1h 20 phút
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3ωρ.
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1h
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20 phút
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5 min
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3 Std. 20 Min
Trittico d'autore
2 Std.
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8h 45min