Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 480 g di uova (circa 8 uova)
- 30 g di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 450 g di farina manitoba + q.b.
- 160 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 10 g di sale
Bagna
- 20 g di scorza di arancia (senza la parte bianca)
- 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 100 g di miele
- 400 g di zucchero
- 1000 g di acqua
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 200 g di Rum bianco (vol. 70°C)
Terminare la preparazione
- 150 g confettura di albicocche
- 50 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 24 pezzi
- Kalorie
- 26049 kJ / 6226 kcal
- Protein
- 114.4 g
- Sacharidy
- 967 g
- Tuk
- 188.1 g
- Vláknina
- 21.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema pasticcera
15min
Struffoli
1h
Pastiera fiori d'arancio
12h
Babà napoletano
2 Std. 45 Min
Babà analcolico alle fragole
3h 30 min
Babà alle rose (di Luca Montersino)
3h
Pastiera
15h
Roccocò
2 godz.
Panini napoletani
5h 20 min
Torta caprese di Luca Montersino
1h 25min
Zeppole di San Giuseppe
1h 50 min
Torta Babà napoletana
8h