Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di sale + q.b.
-
15 - 20
pomodori ciliegino a metà, a piacere
nebo 1 - 2 pomodori pelati a pezzi, a piacere - 320 g di riso Parboiled (cottura 18 minuti)
- 1200 g di acqua
- 150 g di piselli surgelati
-
2
filetti di trota salmonata (400 g circa)
nebo 2 filetti di pesce bianco (400 g circa) - 150 g di gamberetti sgusciati
- 1 limone, preferibilmente biologico, a fettine (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2406 kJ / 575 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 69.3 g
- Tuk
- 19.9 g
Alternativní recepty
Zuppa di orzo con frittata e verdure a vapore
40 Min
Cous cous di verdure e gamberi
45min
Tris di riso, pesce e verdure
35 Min
Miglio alla curcuma e mazzancolle (Modalità Cuoci riso)
30 min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50 min
Insalata di mare con orzo perlato
1h 35min
Spumone ai frutti di bosco
10 min
Tris di riso, pesce e verdure
35 Min
Insalata di riso verde ai gamberi
1 Std. 50 Min
Riso Venere al profumo di mare
1 godz.
Insalata di pasta fredda con trota e verdure
45min
Orzo e pesce in insalata
1 godz. 15 min