Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- ½ spicchio di aglio (volitelně)
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 ½ cucchiaino di sale + q.b.
-
15 - 20
pomodori ciliegino a metà, a piacere
nebo 1 - 2 pomodori pelati a pezzi, a piacere - 320 g di riso Parboiled (cottura 18 minuti)
- 1200 g di acqua
- 150 g di piselli surgelati
-
2
filetti di trota salmonata (400 g circa)
nebo 2 filetti di pesce bianco (400 g circa) - 150 g di gamberetti sgusciati
- 1 limone, preferibilmente biologico, a fettine (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2406 kJ / 575 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 69.3 g
- Tuk
- 19.9 g
Alternativní recepty
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Farro con seppie e verdure
35min
Zuppa di orzo con frittata e verdure a vapore
40 min
Insalata di mare con orzo perlato
1 godz. 35 min
Orzo e pesce in insalata
1 Std. 15 Min
Tris di riso, pesce e verdure
35min
Ragù di verdure con cottura nel Varoma
50min
Spumone ai frutti di bosco
10min
Insalata di pasta fredda con trota e verdure
45 min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 min
Orzo con straccetti di tacchino al limone
40 min
Insalata di farro e pollo
1h 30min