Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 œufs, jaunes et blancs séparés
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de Grand Marnier®
- le zeste d'une orange non traitée
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 g de sucre glace maison
- 1 - 2 c. à soupe de cacao en poudre (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1185 kJ / 284 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chutney aux raisins
25min
Tuiles aux amandes
25min
Terrine de lapin aux fruits secs et pistaches
6h 30min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Tarte aux myrtilles
3h 15min
Rillettes de lapin
12 godz.
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 Std. 30 Min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2h
Baba au rhum
3h
Sabayon aux raisins
15min
Soupe de panais et cresson
40 min
Crème glacée à la mandarine et sa compotée
12h 30min