Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 œufs, jaunes et blancs séparés
- 80 g de sucre en poudre
- 30 g de Grand Marnier®
- le zeste d'une orange non traitée
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 g de sucre glace maison
- 1 - 2 c. à soupe de cacao en poudre (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1185 kJ / 284 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto aux trompettes-de-la-mort
35min
Ile flottante surprise, velouté asperge-champignon-chorizo (Zone 3)
1 Std. 30 Min
Bavarois d'asperge
15min
îles flottantes et coulis de pêches à la verveine
35min
Terrine de volaille aux champignons et à l'estragon
1 Std. 40 Min
Veau à la sauce au thon
13h
Sabayons gratinés aux fruits rouges et financiers
55 Min
Pâté de lapin en croûte
5 Std. 30 Min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 godz. 15 min
Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)
30min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 Std. 20 Min
Foie gras de canard
72 Std.