Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 400 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 200 g Zucchini, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Paprika, bunt, in Stücken (1 - 2 cm)
- Olivenöl zum Einfetten
- 2 - 3 Kabeljaufilet, frisch, ohne Haut (ca. 360 g)
- 1 Orange, unbehandelt, Zesten einer ¼ Orange abgeschält und Saft ausgepresst
- 40 g Butter, in Stücken
- 2 Prisen Salz und mehr zum Würzen
- 3 Prisen Pfeffer und mehr zum Würzen
- 1 TL Petersilie, gehackt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2878 kJ / 673 kcal
- Protein
- 50 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 9.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Seelachs mit Kartoffeln, Paprika und Senfsauce
1 Std.
Seelachs mit Kartoffeln, Kaiserschoten und Orangen-Frischkäse-Sauce
1 Std.
Kabeljau mit buntem Gemüse und Weißweinsauce
45 min
Kabeljau in Senfsauce
40 min
Kabeljau mit Sahnekartoffeln und Blattspinat
45 min
Kabeljau mit Reis, Spinat und Zitronensauce
40 min
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45 min
Fischcurry
55 min
Seelachs mit Reis und Paprika
1 Std.
Fischfilet mit Brokkoli, Reis und Dillsauce
45 min
Zander mit Spinat
30 min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 min