
Kompatibilní verze
Gebratene Ente mit Zwetschken und Karfiol-Erdäpfelpüree
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ente mit Pflaumen
- 400 g Brokkoliröschen
- 2 Sternanis
- 3 EL Koriandersamen, ganz
- 3 TL Salz, grob
- 6 EL brauner Zucker (z.B. Muscovadozucker)
- 60 g Rotweinessig
- 1 Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l)
- 400 g Wasser, heiß
- 3 Lorbeerblätter, getrocknet
- 2000 - 2500 g Ente mit Haut, küchenfertig
-
12
Zwetschken, frisch halbiert, entsteint
nebo 8 Pflaumen halbiert, entsteint
Karfiol-Erdäpfelpüree
- 400 g Karfiol in Röschen
- 600 g Erdäpfel, mehlig geschält, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Milch
- 30 g Butter
- 2 TL Salz
- 2 Prisen Muskat, gemahlen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 691 kcal / 2894 kJ
- Protein
- 43 g
- Tuk
- 41 g
- Sacharidy
- 32 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote-Rüben-Salat aus dem Glas
2hod.
Brathendl nach peruanischer Art mit Salsa Verde und Avocadosalat
7hod. 30min
Riesling-Suppe, Kabeljau mit Käse-Kruste, Gemüse und Sauce; Lebkuchen-Schichtdessert
2hod. 15min
Pastinaken-Kürbis-Suppe
35min
Dampfgegarte Kohlsprossen und Karfiolröschen
20min
Rinderfilets mit Spargel, heurigen Erdäpfeln und Sauce Béarnaise
1hod. 10min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7hod. 30min
Lachsforelle mit Rahmspinat und Salzkartoffeln
55min
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50min
Rindfleischrouladen mit Rotkraut (XXL)
2hod. 10min
Wilder Wurzel-Topf
2hod. 45min
Cremige Brokkolisuppe mit Grünkern
35min