Kompatibilní verze
Gebratene Ente mit Zwetschken und Karfiol-Erdäpfelpüree
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ente mit Pflaumen
- 400 g Brokkoliröschen
- 2 Sternanis
- 3 EL Koriandersamen, ganz
- 3 TL Salz, grob
- 6 EL brauner Zucker (z.B. Muscovadozucker)
- 60 g Rotweinessig
- 1 Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l)
- 400 g Wasser, heiß
- 3 Lorbeerblätter, getrocknet
- 2000 - 2500 g Ente mit Haut, küchenfertig
-
12
Zwetschken, frisch, halbiert, entsteint
nebo 8 Pflaumen, halbiert, entsteint
Karfiol-Erdäpfelpüree
- 400 g Karfiol, in Röschen
- 600 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Milch
- 30 g Butter
- 2 TL Salz
- 2 Prisen Muskat, gemahlen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2894 kJ / 691 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Affogato mit karamellisiertem Bananeneis
15ωρ.
Gefülltes Hendl mit Reis
2h
Ruck-Zuck Menü: Zucchinicremesuppe, warmer Gemüsesalat
35min
Piri Piri-Hendl mit Gemüsesalat
7h 20 min
Einfache Gemüsesuppe
40min
Wolfsbarsch mit Gemüse und Fenchelsauce
55min
Menü: Leberspießchen mit Reis und Sauce; Spekulatius-Frischkäse Dessert mit Glühweinkirschen
1 Std. 15 Min
Tagliatelle mit Schwammerlragout und Salbeipesto
45min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
45min
Sous-vide Oktopus-Salat
8 godz.
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50min
Champignonsauce
30 min