Kompatibilní verze
Gebratene Ente mit Zwetschken und Karfiol-Erdäpfelpüree
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ente mit Pflaumen
- 400 g Brokkoliröschen
- 2 Sternanis
- 3 EL Koriandersamen, ganz
- 3 TL Salz, grob
- 6 EL brauner Zucker (z.B. Muscovadozucker)
- 60 g Rotweinessig
- 1 Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l)
- 400 g Wasser, heiß
- 3 Lorbeerblätter, getrocknet
- 2000 - 2500 g Ente mit Haut, küchenfertig
-
12
Zwetschken, frisch, halbiert, entsteint
nebo 8 Pflaumen, halbiert, entsteint
Karfiol-Erdäpfelpüree
- 400 g Karfiol, in Röschen
- 600 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Milch
- 30 g Butter
- 2 TL Salz
- 2 Prisen Muskat, gemahlen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2894 kJ / 691 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dampfgegarte Kohlsprossen und Karfiolröschen
20 min
Chili-Limetten-Hendl mit Karfiolreis
1 godz. 10 min
Marinierte Hendlfilets in BBQ-Sauce
4 Std.
Jack-o'-lantern gefüllte Paprika
1h 30min
Überbackener Kabeljau mit Rahmspinat
1h
Fruchtecken
1 Std. 20 Min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 Std. 30 Min
Lachs mit Basmatireis in Dill-Sahnesauce (XXL)
45min
Gefülltes Hendl mit Reis
2 Std.
Schweinslungenbraten in Senfmarinade mit Petersil-Erdäpfeln
8 Std.
Rindsgulasch klassisch
3h 20 min
Omas Apfelkompott
20 min