Kompatibilní verze
Gebratene Ente mit Zwetschken und Karfiol-Erdäpfelpüree
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ente mit Pflaumen
- 400 g Brokkoliröschen
- 2 Sternanis
- 3 EL Koriandersamen, ganz
- 3 TL Salz, grob
- 6 EL brauner Zucker (z.B. Muscovadozucker)
- 60 g Rotweinessig
- 1 Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l)
- 400 g Wasser, heiß
- 3 Lorbeerblätter, getrocknet
- 2000 - 2500 g Ente mit Haut, küchenfertig
-
12
Zwetschken, frisch, halbiert, entsteint
nebo 8 Pflaumen, halbiert, entsteint
Karfiol-Erdäpfelpüree
- 400 g Karfiol, in Röschen
- 600 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 250 g Milch
- 30 g Butter
- 2 TL Salz
- 2 Prisen Muskat, gemahlen (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2894 kJ / 691 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 41 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1 Std. 50 Min
Zuccini-Minz-Suppe und Tomaten-Kokos-Suppe mit Linsenknödeln (XXL)
1 godz. 20 min
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Erdäpfelpüree (XXL)
1h 40min
Roastbeef mit Mojo Verde und heurigen Erdäpfeln
1h 15min
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7h 30min
Pastinaken-Kürbis-Suppe
35 min
Gemüsebowl mit Fisch & Kimchisauce
50 min
Rotes Sauerkraut mit karamellisierten Birnen
40 min
Menü: Gefülltes Brathenderl mit Erdäpfel-Vogerlsalat und Ölkuchen mit Marillen
1 godz. 45 min
Erbsen-Brokkolisuppe mit Feta und Minze
25 min
Spargel mit heurigen Erdäpfeln und Joghurthollandaise
45 min
Dorsch-Curry
35 min