Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g de panceta ahumada
- 250 g de morcillo de ternera
- 50 g de cecina
- 2000 g de agua
- 80 g de tocino entreverado curado
- 80 g de oreja de cerdo fresca
-
½
manita de cerdo
nebo 100 g de careta de cerdo - 100 g de lacón (previamente desalado)
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva), lavados y escurridos
- ½ cucharadita de sal (y algo más para el repollo)
- 250 g de gallina
- 300 g de patatas en trozos
- 1 - 2 chorizos semicurados (aprox. 150 g)
- 400 g de repollo liso verde en 4-5 trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 2 - 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 50 - 70 g de fideos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 4029 kJ / 963 kcal
- Protein
- 54 g
- Sacharidy
- 50.9 g
- Tuk
- 57.5 g
- Nasycený tuk
- 19.1 g
- Vláknina
- 15.5 g
- Sodík
- 1742.3 mg
Alternativní recepty
Garbanzos con compango (Cocción lenta)
13 Std.
Judías pintas estofadas con arroz y verduras (Cocción lenta)
14 Std. 30 Min
Cocido montañés
14 Std. 20 Min
Cocido madrileño
2h 15min
Cocido madrileño
2h
Judías verdes rehogadas y sardinas en papillote
35 min
Cocido madrileño para dos
2h
Arroz a la cubana (HESTAN CUE)
1h
Judías de El Barco de Ávila con magro de cerdo (Cocción lenta)
15h 50min
Judías pintas con costillas adobadas (Cocción lenta)
14 Std. 55 Min
Judiones de la Granja con oreja
30 min
Macarrones con tomate y chorizo XXL
45 min