Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g Wasser
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Garen
- 2 TL Salz
- 150 g Quinoa
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 80 g Kichererbsenmehl
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika rosenscharf
- ¼ TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Spitzpaprika, rot, in kleinen Stücken (5 mm)
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 250 g Joghurt, 3,5% Fett
- 1 rote Zwiebel, mittelgroß, in feinen Ringen (5 mm)
- ½ Gurke, in kleinen Würfeln (5 mm)
- 160 g Eisbergsalat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1400 kJ / 334 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Falafeln mit Paprika-Tomaten-Gemüse
50min
Gemüse-Tofu-Pastetchen mit Koriander-Joghurt-Sauce
1h 10min
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30 min
Rote-Linsen-Bällchen mit Joghurt und Chilibutter
45 min
Mediterrane Hirseplätzchen mit Rosmarin
50min
Bohnen-Quinoalaibchen mit Guacamole
1h
Amaranth-Bratlinge mit Rote-Bete-Rohkost
1h
Kichererbsenbällchen mit Süßkartoffelpüree (vegan)
45 min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1h 10min
Quinoa-Burger mit gelbem Ketchup
2h
Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree
1h 10min
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45 min