Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinierter Tofu
- 300 g Tofu, fest, in Würfeln (1-2 cm)
- 2 EL Sesamöl, geröstet
- 2 EL Sojasauce
Tofu-Sellerie-Würfel mit Reis
- 30 g Honig
- 30 g Zitronensaft
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken (ca. 40 g)
- 30 g Sesamöl, geröstet
- 400 g Knollensellerie, in Würfeln (1 cm)
- 900 g Wasser
- 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Anbraten
- 200 g Reis (Natur- und Wildreismischung)
-
6
Kardamomkapseln
nebo ¼ TL Kardamom, mit der Schale gemahlen - 1 TL Salz
- 2 EL Reisessig
- 2 EL Vollrohrzucker
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 EL Sesam
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2633 kJ / 629 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 8.5 g
Alternativní recepty
Gemüse-Kichererbsen-Tajine
50min
Bohnenauflauf mit Dukkha-Kruste und Limettenjoghurt
1h 5 min
Bohnen-Burger (vegan)
1 godz. 20 min
Linsen-Moussaka
2h 20min
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1h 35min
Kohlcurry mit Mandeln für Ungeduldige
25min
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1 godz.
Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)
40min
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1 godz. 15 min
Paprika mit Tofu-Reis-Füllung und Tomatensauce
1h 45min
Fruchtig-scharfes Karfiol-Wirsing-Curry
50min
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50min