
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinierter Tofu
- 300 g Tofu, fest in Würfeln (1-2 cm)
- 2 EL Sesamöl, geröstet
- 2 EL Sojasauce
Tofu-Sellerie-Würfel mit Reis
- 30 g Honig
- 30 g Zitronensaft
- 3 Frühlingszwiebeln in Stücken (ca. 40 g)
- 30 g Sesamöl, geröstet
- 400 g Knollensellerie in Würfeln (1 cm)
- 900 g Wasser
- 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Anbraten
- 200 g Reis (Natur- und Wildreismischung)
-
6
Kardamomkapseln
nebo ¼ TL Kardamom mit der Schale gemahlen - 1 TL Salz
- 2 EL Reisessig
- 2 EL Vollrohrzucker
- 2 Prisen Pfeffer
- 3 EL Sesam
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 629 kcal / 2633 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 34 g
- Sacharidy
- 57 g
- Vláknina
- 8.5 g
Alternativní recepty
Kräuter-Bulgur mit Shiitakepilzen und Rahmrüben (vegan)
1hod.
Tofu-Pflaumen-Bowl
1hod. 35min
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50min
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1hod. 35min
Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)
40min
Gemüse-Kichererbsen-Tajine
50min
Paprika mit Tofu-Reis-Füllung und Tomatensauce
1hod. 45min
Asiatische Gemüsesuppe mit Tofu
1hod. 20min
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1hod. 15min
Auberginen-Linsen-Curry
30min
Veganes Champignon-Masala
25min
Knuspriger koreanischer Tofu
1hod. 20min