![Palak paneer Palak paneer](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/512b1782-9b0d-491b-9323-399b8613176a/Derivates/5f483cad-dd52-4d6c-a470-77d77f607be2.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 tsp coriander seeds
- 2 tsp cumin seeds
- 60 g light olive oil
- 1 - 2 fresh long green chillies, deseeded if preferred and cut into halves
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 200 g), cut into quarters
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp garam masala
- ½ - 1 tsp chilli powder
- 2 ripe tomatoes (approx. 300 g), cut into quarters
- 200 g frozen spinach, thawed and drained
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1300 g water
- 300 g white rice
- 1 tsp sea salt
- 400 g paneer, cut into cubes (2 cm - see Tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1958.3 kJ / 466.3 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 65.8 g
- Tuk
- 16.8 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 8.3 g
- Sodík
- 1146.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentil curry (dahl)
30min
Silverbeet dahl
8h 40min
Tarka dal
30min
Paneer
4h 5min
Palak paneer
1ωρ. 15 λεπτ.
Paneer makhani
45 Min
Baingan ka bharta
1sa 20 dk
Gobi masala
30min
Rajma (kidney bean curry)
45 Min
Dosa with spiced potato filling
17 Std. 40 Min
Amritsari dal
26 Std.
Chhole (chickpea curry)
35 Min