Kompatibilní verze
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Holy Trinity sauce
- 80 g oyster sauce
- 70 g rice wine vinegar
- 40 g Sriracha® sauce
Rice paper rolls
- 150 g fresh shiitake mushrooms
- 40 g vegetable oil, plus extra for greasing and brushing
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
- 500 g water
- 15 rice paper roll wrappers (see Tips)
- 30 g sesame seeds, toasted, for garnishing
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 560.5 kJ / 133.5 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 10.1 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 472.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Korean beef bowl
1h 10min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 Std. 5 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Pork belly with spring onions
1h 10min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Wonton soup (pork)
45min
Sticky chicken
24hod. 35min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min