Kompatibilní verze
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Holy Trinity sauce
- 80 g oyster sauce
- 70 g rice wine vinegar
- 40 g Sriracha® sauce
Rice paper rolls
- 150 g fresh shiitake mushrooms
- 40 g vegetable oil, plus extra for greasing and brushing
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
- 500 g water
- 15 rice paper roll wrappers (see Tips)
- 30 g sesame seeds, toasted, for garnishing
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 560.5 kJ / 133.5 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 3.4 g
- Tuk
- 10.1 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 472.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kung Pao chicken
1h 30min
Sticky chicken
24h 35min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Pork san choy bau
25 min
Coconut poached chicken salad
45min
Thai beef salad
1h 15 min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 Min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min
Coconut turmeric fish curry
40min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Wonton soup (pork)
45min