Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
TM6

Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)

4.5 (6 hodnocení)

Suroviny

  • 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • olive oil, for drizzling
  • 4 sprigs fresh rosemary
  • water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
  • 1 tbsp salted butter, for frying

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
985.2 kJ / 234.6 kcal
Protein
42.9 g
Sacharidy
0 g
Tuk
6.9 g
Nasycený tuk
3.3 g
Vláknina
0.1 g
Sodík
154.5 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty