Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Protein
- 42.9 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 154.5 mg
Alternativní recepty
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Chicken stock paste
45min
Meat stock paste
45min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7hod. 25min
Chilli garlic prawns
10min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3hod. 15min
Chinese five spice beef cheeks
4hod. 25min
Chicken velouté meal (TM6)
45min
Wonton soup (pork)
45min