Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Protein
- 42.9 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 154.5 mg
Alternativní recepty
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 Std. 20 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4 godz. 20 min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Twice-cooked pork belly with lentils
5 Std. 30 Min
Wonton soup (pork)
45min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Chinese five spice beef cheeks
4 godz. 25 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min