Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)

Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)

4.5 6 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
4 portions

Suroviny

  • kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
    4
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • olive oil for drizzling
  • fresh rosemary
    4 sprigs
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
  • salted butter for frying
    1 tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 154.5 mg
Protein 42.9 g
Kalorie 985.2 kJ / 234.6 kcal
Tuk 6.9 g
Vláknina 0.1 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací

Mohlo by se vám také líbit...