
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt to season
- ground black pepper to season
- olive oil for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter for frying
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 234.6 kcal / 985.2 kJ
- Protein
- 42.9 g
- Tuk
- 6.9 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Sodík
- 154.5 mg
Alternativní recepty
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2hod. 20min
Chicken stock paste
45min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1hod. 15min
Soubise sauce
30min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4hod.
Beef cheek Bourguignon
5hod. 25min
Rare beef steak with herb garlic butter
2hod. 15min
Poached eggs with hollandaise
40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1hod. 5min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2hod.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2hod. 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2hod. 20min