Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 ząbek czosnku
- 130 g czarnych oliwek, bez pestek
- 30 g filetów z anchois, w oleju
- 30 g oliwy z oliwek
- 400 g krojonych pomidorów, z puszki
- 60 g kaparów, solonych, odsączonych
- 1500 g wody
- 1 łyżeczka soli
- 360 g makaronu, suchego, typu penne
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- natka pietruszki, świeża, tylko liście, posiekana, do dekoracji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1991.9 kJ / 475.8 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Sacharidy
- 78.3 g
- Tuk
- 14 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 1531.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Makaron z tuńczykiem i pomidorami
40 min
Risotto z zielonym groszkiem i boczkiem
35min
Sos puttanesca
45 min
Risotto ze świeżymi pomidorami
30 min
Spaghetti z kaparami i anchois
35min
Spaghetti z czosnkiem, oliwą i pomidorkami koktajlowymi
40 min
Risotto szparagowe
20 min
Penne all'arrabbiata
20 min
Sos arrabbiata
40 min
Risotto z gruszkami i serem gorgonzola
50min
Spaghetti aglio e olio
35min
Pasta à la Norma
50min