
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Tintenfisch-Tuben, TK aufgetaut, in Ringen (ca. 1 cm)
- 4 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch entkernt
- 5 Zweige Zitronenthymian abgezupft
- 1400 g Wasser und mehr zum Kochen
- 10 g Zitronensaft
- 50 g Kräuterbutter kalt, in Stücken
- 500 g Spaghetti
- ¾ TL Salz und mehr zum Kochen
- 30 g Öl
- 4 - 5 Prisen Pfeffer aus der Mühle
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 686 kcal / 2871 kJ
- Protein
- 32 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 89 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 Min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 Min
Gefüllte Calamari vom Grill
50 Min
Tintenfischringe aglio e olio
1 Std. 20 Min
Tintenfischsauce
40 Min
Pasta mit Tintenfisch
40 Min
Tagliatelle aglio e olio mit Hackbällchen und Garnelen
1 Std.
Penne mit Muscheln
1 Std. 5 Min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40 Min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Garnelen Aglio e Olio
20 Min
Muscheln in Weißweinsud
35 Min