Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g Tintenfisch-Tuben, TK, aufgetaut, in Ringen (ca. 1 cm)
- 4 Knoblauchzehen
- 1 rote Chilischote, frisch, entkernt
- 5 Zweige Zitronenthymian, abgezupft
- 1400 g Wasser und mehr zum Kochen
- 10 g Zitronensaft
- 50 g Kräuterbutter, kalt, in Stücken
- 500 g Spaghetti
- ¾ TL Salz und mehr zum Kochen
- 30 g Öl
- 4 - 5 Prisen Pfeffer aus der Mühle
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2871 kJ / 686 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 89 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 6.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Süß-saure Garnelen
1h
Tintenfischringe aglio e olio
1h 20 min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 min
Garnelen Curry
30 min
Garnelencurry
35 min
Fusilli mit pikanten Miesmuscheln
55 min
Miesmuscheln in Weißwein mit Sahnesauce
45 min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3 Std.
Garnelen Aglio e Olio
20min
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 min
Muscheln in Weißweinsud
35 min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 min