Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 400 g Rindfleisch, TK, in dünnen Scheiben (siehe Tipp)
- 3 Knoblauchzehen
- 2 - 3 EL scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 10 g neutrales Öl
- 300 g Enoki, frisch, Wurzeln abgeschnitten (siehe Tipp)
- 300 g Sojabohnensprossen
- 1 TL Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 1 Frühlingszwiebel, in Ringen (5 mm), zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 886 kJ / 212 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 Std.
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10 min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h
Udon-Nudeln mit Rindfleisch und Erbsen
50 Min
Hähnchen-Gemüse-Eintopf (大盘鸡)
50 Min
Cremiges Hähnchen-Curry
30 Min
Schweinefleisch mit Wasabi
2 Std. 45 Min
Rindfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln (马铃薯炖牛肉)
1 Std. 40 Min
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45 Min
Schweinefleisch Vindaloo
4 Std.
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50 Min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1h