
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Wasser
- 400 g Rindfleisch TK, in dünnen Scheiben (siehe Tipp)
- 3 Knoblauchzehen
- 2 - 3 EL scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 10 g neutrales Öl
- 300 g Enoki frisch, Wurzeln abgeschnitten (siehe Tipp)
- 300 g Sojabohnensprossen
- 1 TL Reiswein (z.B. Mirin oder Sake)
- 1 Frühlingszwiebel in Ringen (5 mm), zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 212 kcal / 886 kJ
- Protein
- 26 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 2.4 g
Alternativní recepty
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
50min
Hähnchen-Pilz-Eintopf (小鸡炖蘑菇)
1hod.
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1hod.
Scharfes Ingwer-Hähnchen (三杯鸡)
45min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2hod.
Asiatisches Shiitake-Gemüse
30min
Ente in Biersauce (啤酒鸭)
1hod.
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Rindfleischsuppe mit Nudeln (红烧牛肉面)
1hod. 30min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1hod.
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1hod.
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3hod. 10min