Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Knoblauchzehen
- 10 g Peperoni, rot, halbiert, entkernt
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben (1 mm)
- 10 g Sesamöl, geröstet
- 800 g Hähnchenschenkel, ohne Haut
- 30 g helle Sojasauce (siehe Tipp)
- 30 g dunkle Sojasauce (siehe Tipp)
- 20 g Weißwein, trocken
- 10 g Basilikumblätter, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1595 kJ / 382 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Rinderfiletstreifen mit Zwiebeln und schwarzem Pfeffer (黑胡椒牛柳)
40min
Hähnchen Kung-Pao (宫保鸡丁)
1h
Glasnudeln mit Hackfleisch (蚂蚁上树)
35min
Schweinefleisch Vindaloo
4 godz.
Beef Madras
1h 30min
Chicken Akhni
1h 30min
Schweinefleisch mit Wasabi
2 Std. 45 Min
Slow Cooking Beef Madras
3h
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Garnelen Bhuna
30min
Schweinefilet mit Knoblauchsprossen (肉炒蒜苔)
1h