Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Weißbrot, altbacken, in Stücken
- 1 Schalotte, halbiert
- ½ - 1 Chilischote, entkernt, nach Geschmack
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 40 g Olivenöl
- 50 g Cognac
- 500 g rohe Garnelen (Riesengarnelen), mit Schale, in Salzwasser gewaschen und abgetropft
- 50 g Weißwein
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 828 kJ / 198 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sizilianischer Garnelensalat
40min
Thunfischpâté
4h 20 min
Garnelen Aglio e Olio
20 Min
Garnelencocktail
30min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24h
Caesar Salad zu Thunfischsteak mit Pfeffersauce
10 Min
Tintenfischsauce
40min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 Min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 godz.
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Putello Tonnato
4 Std.