Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Weißbrot, altbacken, in Stücken
- 1 Schalotte, halbiert
- ½ - 1 Chilischote, entkernt, nach Geschmack
- ½ Bund Petersilie, ohne Stiele
- 40 g Olivenöl
- 50 g Cognac
- 500 g rohe Garnelen (Riesengarnelen), mit Schale, in Salzwasser gewaschen und abgetropft
- 50 g Weißwein
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 828 kJ / 198 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Putello Tonnato
4h
Garnelen Pasta Aglio Olio
35 Min
Garnelencocktail
30 Min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9óra
Sizilianischer Garnelensalat
40 Min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 Min
Mexikanische Salsa mit Frutti di Mare
40 Min
Knoblauch-Pfeffer-Garnelen
25 Min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 Min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Garnelen Aglio e Olio
20min