Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Azeite q.b. p/ untar
- 3 c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta
- 1800 g lombos de pescada cortados em pedaços
- 1 limão (raspa e sumo)
- 800 g água
- 1 espinha de pescada (300 g aprox.)
- 10 g salsa
- 100 g talo de aipo
- 100 g alho-francês, só a parte mais escura, cortada em pedaços
- 15 g coentros
- 60 g farinha
- 30 g manteiga
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1568.4 kJ / 374.9 kcal
- Protein
- 62.2 g
- Sacharidy
- 13.3 g
- Tuk
- 7.1 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 1370.4 mg
Alternativní recepty
Fricassé de pescada
1h 10min
Almôndegas de frango e salsichas frescas com fettuccini
1h 15min
Gratinado de peixe
1h 10min
Pescada com legumes ao vapor
50min
Lombos de red fish com azeite, alho e coentros
40min
Almôndegas de porco
1hod. 30min
Filetes de perca em cesto de alface com molho de feta e limão
35min
Filetes com molho de mostarda com batatinhas novas e ovos escalfados
50min
Filetes de linguado com molho de tomate e manjericão
40min
Creme de tomate e Filetes de pescada com batatinhas
50min
Medalhões de pescada a vapor com batatas novas e rabanetes
1h
Peitos de frango recheados com legumes e batatas
1h 5min