Kompatibilní verze
Hauts de cuisse de poulet, fenouil, sauce à l’orange
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ bouquet d'aneth frais
- 1 oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 4 haut de cuisse de poulet, avec peau et os
- 2 blancs de poulet
- 1 orange
- 3 bulbes de fenouil
- 300 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g de boulgour
- 200 g d'eau chaude
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 2364 kJ / 564 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Cuisses de dinde à la moutarde, riz basmati aux champignons
1 Std. 15 Min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2h 10min
Curry de dinde à l’indienne et céleri-rave
35min
Sauté de porc à la mandarine et au curcuma
1 Std. 50 Min
Mijoté de patates douces au bœuf et aux épinards
1h 40min
Dinde au lait de coco et petits légumes
55 min
Poulet, riz aux épices et salade de carotte tiède
1 Std. 10 Min
Poulet piccata, boulgour au citron
45min
Papillote de thon dans une feuille de chou
55 min
Filet mignon aux pruneaux et tagliatelles de légumes
1 Std. 10 Min
Mijoté de bœuf aux carottes
1 Std.
Tajine de poulet aux oranges caramélisées
40min