Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 1 gestr. TL Salz
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 Dose Kichererbsen, (Abtropfgew. 265 g), abgetropft
- 20 g Balsamico, rot
- 40 g Olivenöl
- 30 g Dattelsirup
- 2 Römersalatherzen, in mundgerechten Stücken
- 5 Datteln, entsteint, in feinen Streifen
- 200 g Feta, in Stücken (3 x 4 cm)
- 1 Frühlingszwiebel, in feinen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2020 kJ / 483 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotkohl-Bulgur-Salat
35min
Kartoffelsalat mit Kichererbsen und Spinat
1 Std.
Spinatsalat mit Aprikosendressing und Halloumi
15 Min
Couscous-Tahin-Bowl
35min
Papaya-Linsen-Salat
25 Min
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
45min
Orient-Kartoffelsalat
1 Std. 20 Min
Curry-Brokkoli-Salat mit Mango
10 Min
Linsensalat mit getrockneten Tomaten
40min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1 Std.
Spinat-Süßkartoffel-Salat mit Walnuss-Pesto
30min