Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de tomates pera en mitades
- 500 g de remolacha cocida en trozos
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de pan blanco candeal (telera cordobesa)
- 1 cucharadita de sal
- 1 diente de ajo
- 20 g de pimiento verde
- 200 g de queso curado en trozos
- 1 - 2 pellizcos de purpurina comestible de oro
Montaje
- 4 - 6 cucharaditas de huevas de mújol
- brotes de rábano para decorar
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1998 kJ / 478 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 38.1 g
- Nasycený tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 728.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho de mango
15min
Mazamorra cordobesa
10min
Ajoblanco de mango con arroz, aguacate y langostinos
40min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15min
Gazpachuelo frío con aceitunas
20min
Salmorejo con pipirrana y caballa
15min
Salmorejo para dos
45 Min
Salmorejo de espárragos
10min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50 Min
Salmorejo de remolacha
30min
Salmorejo
10min
Ajoblanco
5min