Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de tomates pera en mitades
- 500 g de remolacha cocida en trozos
- 150 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de pan blanco candeal (telera cordobesa)
- 1 cucharadita de sal
- 1 diente de ajo
- 20 g de pimiento verde
- 200 g de queso curado en trozos
- 1 - 2 pellizcos de purpurina comestible de oro
Montaje
- 4 - 6 cucharaditas de huevas de mújol
- brotes de rábano para decorar
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1998 kJ / 478 kcal
- Protein
- 13.4 g
- Sacharidy
- 19.2 g
- Tuk
- 38.1 g
- Nasycený tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 728.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ajoblanco de mango con arroz, aguacate y langostinos
40 min.
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30 dk
Ajoblanco
5 min
Sopa fría de zanahoria, papaya, pimiento amarillo y limón
15 min
Salmorejo para dos
45 min
Sopa fría rápida de yogur griego y papaya con amaranto y semillas de lino
5 min
Ajoblanco de melón con ensalada de germinados y brocheta de melón con jamón (Mey Hofmann)
24h 45min
Pez espada con anacardos
45 min
Salmorejo de fresas
30 dk
Salmorejo de remolacha
30 dk
Salmorejo
10 min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50 min.