Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 150 - 180 g rote Paprika, in Stücken
- 30 g Tomatenmark
- 3 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 2 TL Salz
- 20 g Butter
- 200 - 250 g Karotten
- 200 - 250 g Erdäpfel, festkochend
- 910 g Wasser
- 200 g Speck, geräuchert
- 400 - 500 g weiße Riesenbohnen, aus der Dose (oder vorgekochte Bohnen)
- 1 TL Speisestärke
- 1 - 1 ½ EL Essig
- 10 - 15 Zweiglein gemischte frische Kräuter (Majoran, Oregano, Petersilie), Blättchen abgezupft
- 200 - 250 g Sauerrahm, zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1712 kJ / 409 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scharfes Fisolengulasch mit Debrezinern
50 Min
Karpfengulasch
55min
Bohneneintopf mit Gerste
40 dk
Fisolenfleisch
1h
Minestrone mit Kichererbsen
45 Min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Gemüseeintopf mit Schwarzaugenbohnen
2 Std. 10 Min
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1h
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Erfrischender Bohneneintopf
25 Min
Krautsuppe
55min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h