Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 2 - 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 150 - 180 g rote Paprika, in Stücken
- 30 g Tomatenmark
- 3 EL Paprikapulver, edelsüß
- 1 TL Paprikapulver, rosenscharf
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 2 TL Salz
- 20 g Butter
- 200 - 250 g Karotten
- 200 - 250 g Erdäpfel, festkochend
- 910 g Wasser
- 200 g Speck, geräuchert
- 400 - 500 g weiße Riesenbohnen, aus der Dose (oder vorgekochte Bohnen)
- 1 TL Speisestärke
- 1 - 1 ½ EL Essig
- 10 - 15 Zweiglein gemischte frische Kräuter (Majoran, Oregano, Petersilie), Blättchen abgezupft
- 200 - 250 g Sauerrahm, zum Servieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1712 kJ / 409 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krautsuppe
55min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55min
Linsen mit Mangold und Speck
30min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1 Std.
Bohneneintopf mit Gerste
40min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Erfrischender Bohneneintopf
25 Min
Serbische Bohnensuppe mit Cabanossi
1 Std.
Wiener Kochsalat mit Erbsen, Rösti und Ei
55min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40min
Letscho
40min
Dillfisolen mit Erdäpfeln
55min