Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Karotten, in Stücken
- 150 g Stangensellerie, in Stücken (3 cm)
- 150 g Zucchini, in Stücken
- 120 g Zwiebeln, geviertelt
- 150 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 500 g Wasser, kalt
-
200
g Schlagobers
nebo 200 g Kokosmilch - 1 TL Maisstärke
-
1
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
nebo 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 EL Currypulver
- 1 EL Honig
- 1 TL Salz
- 4 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 1 Prise Chili, gemahlen
- 1 EL Zitronensaft
- 600 g Fischfilets (z. B. Zander, Waller, Lachsforelle, Heilbutt, Scholle), in Stücken (3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1540 kJ / 367 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 3.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Linsen mit Mangold und Speck
30 min
One Pot Gnocchi in Wein-Dill-Sauce mit Lachs
30 min
Zandergulasch
45 min
Lauch-Fleischbällchen
1 godz. 10 min
Marokkanisches Huhn mit Couscous
45 min
Osterpinzen
2h 50min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1h 5min
Hendl-Spinat-Bowl mit Eiernudeln
45 min
Welsfilet mit Kräuter-Nuss-Haube auf Paprikagemüse
50 min
Fischgulasch
40 min
Dorsch-Curry
35 min
Hendlgulasch mit Pilzen
35 min