Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g grüne Linsen, getrocknet
- 1300 g Wasser
- 130 g Geselchtes, roh
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 TL Fenchelsamen, ganz
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 70 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 2 Scheiben frischer Ingwer, geschält (ca. 3 mm)
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 10 g Butterschmalz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 EL Apfelessig
- ¾ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 EL Sauerrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 999 kJ / 239 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Curry-Kürbissuppe mit Karottenstroh
40 min
Linseneintopf (XXL)
4 Std.
Fisolenfleisch
1 Std.
Polentaauflauf mit Schweinsragout
1 Std. 50 Min
Karfiolsuppe mit gelben Linsen
35 min
Zitronen-Mohn-Kuchen (glutenfrei)
1 Std. 15 Min
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35 min
Kohlrabi-Erbsen-Cremesuppe mit Radieschen
35 min
Linsen mit Mangold und Speck
30 min
Spinatsuppe mit Karotte und Orange
25 min
Burgenländische Krautsuppe mit Speck
55 min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1 Std.