Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g grüne Linsen, getrocknet
- 1300 g Wasser
- 130 g Geselchtes, roh
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 TL Fenchelsamen, ganz
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 70 g Erdäpfel, mehlig, geschält, in Stücken
- 2 Scheiben frischer Ingwer, geschält (ca. 3 mm)
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 10 g Butterschmalz
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 EL Apfelessig
- ¾ - 1 TL Salz, nach Geschmack
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 4 EL Sauerrahm
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 999 kJ / 239 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Pannonische Bohnensuppe
50 min
Linsensuppe mit Spinat und Zitrone
40 min
Bohneneintopf mit Gerste
40 min
Fisolenfleisch
1h
Cremige Kohlsuppe mit Schinken und Balsamico
30 min
Gemüsesuppe mit Henderl und Gerste
40 min
Kohlsuppe
50 min
Spinatsuppe mit Karotte und Orange
25 min
Gemüseeintopf mit Schwarzaugenbohnen
2 Std. 10 Min
Grüne Gemüsesuppe
35 min
Kümmelkraut mit Debrezinerkraken
40 min
Pannonische Krautsuppe (vegetarisch)
1h