Zařízení & příslušenství
Irish lamb stew
Příprava 10min.
Celkový 6hod. 20min.
4 portions
Suroviny
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
olive oil30 g
-
bacon cut into small pieces (5 mm)150 g
-
leek white part only, cut into pieces (2-3 cm)150 g
-
celery cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
water200 g
-
white wine80 g
-
lamb neck fillet (see Tips)900 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaves3
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
pearl barley60 g
-
carrots cut into rounds (approx. 1.5 cm)200 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (approx. 4 cm)200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1099.3 mg
Protein
55 g
Kalorie
2427.9 kJ /
578.1 kcal
Tuk
29.4 g
Vláknina
6.9 g
Nasycený tuk
9.3 g
Sacharidy
20.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slow Cooking
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Curried sausages and lentils
1hod.
Lamb spezzatino
1hod. 45min.
Cottage pie
1hod. 30min.
Pork and apple cider stew
1hod. 40min.
Lamb sausage ragu
30min.
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1hod. 50min.
Lamb and fennel ragu
4hod. 35min.
Beef brisket chilli con carne
7hod.
Sausage and butter bean winter stew
25min.
Lamb's fry with bacon
1hod. 20min.
Irish stew
1hod. 30min.
Tuna mornay
45min.