
Zařízení & příslušenství
Irish lamb stew
Příprava 10min
Celkový 6hod. 20min
4 portions
Suroviny
-
garlic cloves3
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
olive oil30 g
-
bacon cut into small pieces (5 mm)150 g
-
leek white part only, cut into pieces (2-3 cm)150 g
-
celery cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
water200 g
-
white wine80 g
-
lamb neck fillet (see Tips)900 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried bay leaves3
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
pearl barley60 g
-
carrots cut into rounds (approx. 1.5 cm)200 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (approx. 4 cm)200 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
578.1 kcal /
2427.9 kJ
Protein
55 g
Tuk
29.4 g
Sacharidy
20.5 g
Vláknina
6.9 g
Nasycený tuk
9.3 g
Sodík
1099.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Slow Cooking
10 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland