Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 30 g olive oil
- 150 g bacon, cut into small pieces (5 mm)
- 150 g leek, white part only, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g water
- 80 g white wine
- 900 g lamb neck fillet (see Tips)
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 dried bay leaves
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g pearl barley
- 200 g carrots, cut into rounds (approx. 1.5 cm)
- 200 g potatoes, peeled and cut into pieces (approx. 4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2427.9 kJ / 578.1 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 20.5 g
- Tuk
- 29.4 g
- Nasycený tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 1099.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Beef cheek Bourguignon
5j 25 menit
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4h
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Cottage pie with purple mash (Toddlers and beyond)
1 Std. 15 Min
The Ultimate Guiness Pot Roast
3 Std. 25 Min
Beef Stroganoff
1h
Beef and mushroom hot pot
2h
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Irish stew
1h 30min
Lamb and quinoa stew
1h
Beef and mushroom stroganoff
40p