Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pão
- 15 g azeite
- 300 g água
-
25
g fermento de padeiro fresco
nebo 5 g fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de açúcar
Recheio
- 3 dentes de alho
- ½ c. chá de cominhos em pó
- 1 c. chá de açafrão-da-índia
- ½ c. chá de coentros em pó
- ½ c. chá de paprika
- 500 g peito de frango cortado em tiras
- 100 g cebola
- 30 g azeite
Molho de iogurte
- 2 dentes de alho
- ½ limão, só o sumo
- 250 g iogurte grego natural
- ½ c. chá de cominhos em pó
- 15 folhas de hortelã
- 1 pitada de sal
- Alface q.b. p/ rechear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1665 kJ / 398 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 52.9 g
- Tuk
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 356.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada búlgara (Shopska) - TM6
15 Min
Arroz no forno com maçã ralada - TM6
50 Min
Rolo de massa fresca com ricota, espinafres e abóbora
Žádné hodnocení
Minirrolos de carne com cuscuz
50 Min
Pão naan com couve-flor de especiarias e tahini de feta e matcha
1 Std. 20 Min
One pot de frango com paprika
45 Min
Crepes cor-de-rosa com húmus de grão e amêndoa
35 Min
Ramen coreano com tofu
50 Min
Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada - TM6
1 Std. 40 Min
Guisado de porco com puré de batata
9u.
Lombo Wellington com puré de batata, cenoura molho de vinho doce
2 Std. 40 Min
Crepes de frango com milho
1 Std. 15 Min