Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g d'oignons jaunes, coupés en quatre
- 650 g de calamars, coupés en morceaux
- 60 - 80 g de chorizo, détaillé en cubes (1 cm)
- 150 g de carottes, détaillées en cubes (1 cm)
- 400 g de tomates concassées en conserve
-
350
g de fumet de poisson maison (voir "Conseil(s)")
nebo 350 g de bouillon de fruits de mer - ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre moulu
- ½ de piment rouge frais, épépiné et émincé
- ½ - 1 c. à café de paprika
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 400 g de haricots blancs en boîte, égouttés
- quelques feuilles de coriandre fraîche, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1990 kJ / 475 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 6.9 g
- Sodík
- 1104 mg
Alternativní recepty
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 Std. 35 Min
Chakchouka aux merguez et pois chiches
35min
Osso-buco cuisson lente
1 godz. 50 min
Cassoulet de la mer
50 min
Garbure du Béarn
1 Std. 10 Min
Seiche sauce au vin rouge
1 Std. 5 Min
Chili con carne cuisson lente
5h 5 min
Joues de bœuf au cidre
3 Std. 15 Min
Goulasch de bœuf traditionnel autrichien
4 Std.
Bisque de crevettes
30 Min
Brandade de morue et persillade
50 min
La daube niçoise cuisson lente
13 godz. 20 min