Kompatibilní verze
Rigatoni, fenouil, aubergine et sauce crémeuse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de cerneaux de noix
- 50 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 40 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g de crème fraîche épaisse
- 400 g de pâtes sèches, type rigatoni
- 950 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g d'aubergines, en fines lamelles
- 100 g de fenouil, en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2602 kJ / 622 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Riz aux courgettes, guacamole et tortillas
35min
Tortilla de patates douces aux épinards
35min
Curry de pommes de terre aubergines à la coco
45 Min
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Fettucine vegan au chou-fleur
1h
Poireaux, oignons, tomate et croûtons de polenta
30 Min
Frittata de pommes de terre au chou kale
1 Std. 10 Min
Quinotto de potimarron et graines de courge
35min
Aubergines grillées aux figues
1h
Pommes de terre farcies au pesto
45 Min
Pâtes au fenouil et à la sauce tomate
45 Min
Crumble tomate-fenouil
1 godz. 15 min