Kompatibilní verze
Rigatoni, fenouil, aubergine et sauce crémeuse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de cerneaux de noix
- 50 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 40 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g de crème fraîche épaisse
- 400 g de pâtes sèches, type rigatoni
- 950 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g d'aubergines, en fines lamelles
- 100 g de fenouil, en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2602 kJ / 622 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Orecchiette, courgettes, tomates et pois chiches
40min
Couscous de boulgour aux six légumes
50min
Curry d'aubergines, tomates et pois chiches
35min
Aubergines grillées aux figues
1 Std.
Tortilla de patates douces aux épinards
35min
Pâtes aux asperges vertes et aux courgettes
30min
Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini
50min
Salade de boulgour, aubergines et grenade
30min
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1 Std. 10 Min
Pâtes au fenouil et à la sauce tomate
45min
Crumble tomate-fenouil
1 Std. 15 Min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min