Kompatibilní verze
Rigatoni, fenouil, aubergine et sauce crémeuse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de cerneaux de noix
- 50 g d'oignon, coupé en quatre
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 400 g de tomates concassées en conserve
- 40 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g de crème fraîche épaisse
- 400 g de pâtes sèches, type rigatoni
- 950 g d'eau
- du sel
- du poivre moulu
- 200 g d'aubergines, en fines lamelles
- 100 g de fenouil, en lamelles
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2602 kJ / 622 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 30 g
Alternativní recepty
Couscous de légumes, semoule et amandes
45 Min
Pâtes au fenouil et à la sauce tomate
45 Min
Couscous de courgettes, tomates et fenouil
45 Min
Quinoa aux aubergines et patates douces
45 Min
Curry de pommes de terre aubergines à la coco
45 Min
Tortilla de patates douces aux épinards
35min
Pâtes aux asperges vertes et aux courgettes
30 Min
Papillotes de dinde au curry et chou chinois
1h
Tian de fenouil, aubergines et tomates
1h 10min
Pâtes aux courgettes, basilic et parmesan
40min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min
Orecchiette, courgettes, tomates et pois chiches
40min