Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en dés de 1,5 cm de côté environ
- 1 c. à soupe de farine
- 160 g d'oignons, pelés et coupés en morceaux
- 30 g de concentré de tomate
- 300 g de pulpe de tomate
- 180 g de vin blanc sec
- 300 g d'eau
- 1 brin de thym frais
- 150 g de carottes nouvelles, pelées et coupées en tronçons de 2-3 cm
- 250 g de navets nouveaux, coupés en deux
- 200 g de petites pommes de terre nouvelles avec leur peau
- 200 g de petits pois frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2232 kJ / 535 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauté de porc à la provençale
1h 5min
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Veau Marengo
55min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Axoa d'agneau
55min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1h
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13 Std. 50 Min
Sauté de veau aux olives
1h