
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g d'épaule d'agneau désossée coupée en dés de 1,5 cm de côté environ
- 1 c. à soupe de farine
- 160 g d'oignons pelés et coupés en morceaux
- 30 g de concentré de tomate
- 300 g de pulpe de tomate
- 180 g de vin blanc sec
- 300 g d'eau
- 1 brin de thym frais
- 150 g de carottes nouvelles pelées et coupées en tronçons de 2-3 cm
- 250 g de navets nouveaux, coupés en deux
- 200 g de petites pommes de terre nouvelles avec leur peau
- 200 g de petits pois frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 535 kcal / 2232 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 26 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Navarin d'agneau printanier
1hod. 20min
Osso-buco
1hod. 20min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30min
Garbure du Béarn
1hod. 10min
Sauté de veau aux olives
1hod.
Gibelotte de lapin
1hod. 35min
Paleron au potiron et au vin blanc
3hod.
Sauté de veau Marengo
55min
Axoa d'agneau
55min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13hod. 50min
Lapin chasseur et pommes de terre sautées
1hod. 30min
Navarin d'agneau
1hod. 15min