Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- du sel
- du poivre moulu
- 600 g d'épaule d'agneau désossée, coupée en dés de 1,5 cm de côté environ
- 1 c. à soupe de farine
- 160 g d'oignons, pelés et coupés en morceaux
- 30 g de concentré de tomate
- 300 g de pulpe de tomate
- 180 g de vin blanc sec
- 300 g d'eau
- 1 brin de thym frais
- 150 g de carottes nouvelles, pelées et coupées en tronçons de 2-3 cm
- 250 g de navets nouveaux, coupés en deux
- 200 g de petites pommes de terre nouvelles avec leur peau
- 200 g de petits pois frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2232 kJ / 535 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 30 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Couscous de veau
1 Std. 25 Min
Navarin d'agneau printanier
1 Std. 20 Min
Couscous royal
1 Std. 20 Min
Sauté de veau Marengo
55 Min
Poulet basquaise
50 Min
Tajine d'agneau safrané aux carottes fondantes
1 Std.
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1 Std. 30 Min
Veau Marengo
55 Min
Couscous à l'agneau et au poulet
1 Std. 20 Min
Navarin d'agneau
1 Std. 15 Min
Osso-buco
1 Std. 20 Min
Sauté de veau aux olives
1 Std.