Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de aceite de oliva
- 50 g de harina de trigo
- 4 truchas frescas limpias espolvoreadas con sal
- 1 cebolla en octavos (aprox. 200 g)
- 100 g de zanahoria en rodajas de 5 mm
- 4 dientes de ajo con piel, chafados
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel secas
- 1 cucharadita de pimienta negra en grano
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de vinagre de vino blanco
- 100 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1242 kJ / 297 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 7.4 g
- Tuk
- 22.4 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 250.6 mg
Alternativní recepty
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Porrusalda con bacalao
40 Min
Bonito a la riojana
50min
Sardinas en escabeche
48 Std. 25 Min
Bonito en escabeche
24h 25min
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1h 20 min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Níscalos guisados
30 min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min
Marmitako
40 Min